Velg en side

Kunstkveld

INVITER TIL KUNSTKVELD 

Kunstner : Jannicke Thomsen

 

 Ønsker du en annerledes kveld med venner, naboer eller kollega? Inviter til kunstkveld.

Enkel servering
Fingermat eller alternativ pga Covid-19
Drikke kaffe/te/brus

Jeg setter pris på alle vertinner og verter og som takk for at du inviterer til en kunstvisning får du:

VERT/VERTINNEGAVE
Gavekort på 500,- pluss 10% av omsetningen på ditt party.

Minimim antall pr. Vising 4pers.
Max antall pr. Visning 5pers inntil videre pga Covid-19
Varighet opptil 1,5 timer.

Kort om Jannicke Thomsen – JT Design

Jeg heter Jannicke Thomsen, og bor i Bergen. Jeg har malt abstrakte malerier siden 1990. Den gang skulle nytt hus innredes og jeg ønsket abstrakt kunst på veggene, men som nyetablert ble det for dyrt – da ble mitt første maleri til. Det var en fiasko og ble malt over mange ganger, men til slutt ble det min favoritt, og det første maleriet jeg solgte. 

Når jeg maler benytter jeg forskjellige tekniker som svamp, pensel, sparkelspade, sprayflaske, silkepapir og hendene for å nevne noe. Alt er lov, og blir resultatet feil, maler jeg over til resultatet er som ønsket. Jo flere lag, jo mer struktur så det er bare en fordel. Når jeg maler er jeg i min egen boble, og kan til tider være svært produktiv. En stil, funker ikke for meg, det er så mange uttrykk som inspirerer til kreativitet, så maleriene varierer i farger, stil og motiv. Men det som er felles for de aller fleste er at de er abstrakte. Det er kjempegøy å male på store lerret, men de siste årene har det også blitt en del mindre malerier som blir rammet inn.   

Maleriet skal enten skille seg ut som blikkfang på veggen, eller det komplimenterer et rom, interiør og uttrykk.  

Gleder meg til kunst kveld med deg, og dine venner!

Mvh Jannicke Thomsen


Adresse: Damsgårdsveien 210. LAKSEVÅG

Book til kunstkveld

Velg mellom tirsdager og torsdager 19:00 til 20:30.

4 + 13 =